Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak en Kluivert juichen samen na fraaie aanval!

Als Ajax vijf keer scoort, heb je een goede middag. Dit geldt al helemaal wanneer je als supporter op een bijzonder koude dag in het uitvak staat. Als je kunt juichen, blijf je tenminste een beetje in beweging. Zeker als er aan 'jouw kant' wordt gescoord.

19 maart 2018 - 09:15

Het duurde even voordat Ajax het gaspedaal intrapte tegen Sparta, maar tijdens de tweede helft kwam de gang er prima in. En als je met een beetje tempo op de Spartaanse verdediging afstormt, blijkt die hindernis niet zo moeilijk te nemen.

De mooiste combinaties zagen we tijdens de aanval die voorafging aan de 1-3 van Justin Kluivert. Check bijvoorbeeld het wegdraaien van Donny van de Beek, die daarna ook nog eens het overzicht behoudt en Kluivert in stelling brengt. Scoren en juichen!

Juichen doet Kluivert met het uitvak en dat is natuurlijk altijd goed. Onderweg naar de 650 meegereisde supporters kust Kluivert bovendien het logo. Het is altijd leuk als echte Ajacieden dat doen en Kluivert valt uiteraard in die categorie, al zijn we er pas echt gerust op wanneer hij zijn contract verlengt.

Bovenstaande video is van Ventos en op zijn YouTube-kanaal staan nog meer sfeerbeelden van Sparta-uit!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >