Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bouwvakkers van Amstel Tower na tonen Feyenoordvlag

Drie bouwvakkers zijn niet meer welkom op de Amstel Tower na het uithalen van een geintje met een Feyenoordvlag. Op de bovenste verdieping van wat de hoogste toren binnen de ring moet worden, werd een geintje uitgehaald dat nu een staartje krijgt.

13 maart 2018 - 12:23

De Feyenoordvlag was duidelijk zichtbaar en dat was voor AT5 reden om een potje te speurneuzen. De grappenmaker verscheen zelfs voor de camera om zijn actie toe te lichten. Hij heeft blijkbaar een kofferbak vol vlaggen en doet dit wel vaker.

De directie van het installatiebedrijf waar het trio voor werkt is niet zo blij met de vlaggengrap en liet de vlag verwijderen. Ook zijn de drie werknemers op het matje geroepen en overgeplaatst naar een ander project, zo meldt AT5 in de follow-up.

De betrokken partijen konden de grap weliswaar waarderen, lezen we op het digitale thuis van de stadsomroep, maar er bestaat vrees voor het garanderen van de veiligheid. Wat nu als er verhaal wordt gehaald?

“We hebben vaker ervaringen gehad met gevoeligheden tussen Rotterdam en Amsterdam,” laat de directie van het bedrijf weten in een reactie. Verder is het tonen van welke vlag dan ook tegen de regels.

Alles bij elkaar is AT5 de grote winnaar van het hele verhaal, want dit is weer precies zo’n item waar we van smullen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >