Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vaandeldragers voor Ajax - Heerenveen gezocht!

Ajax thuis tegen sc Heerenveen, dat is een tof potje voetbal! We zijn voor dit duel op zondag 11 maart nog op zoek naar vaandeldragers, want zonder hen is de opkomst in de Johan Cruijff Arena natuurlijk niet compleet. Jij kunt als Ajax Jonge Schare-lid meedoen aan de prijsvraag!

01 maart 2018 - 10:29
UsershyraDesktopajax_dataimages8dac8aee45a65b8ad62045b0960e2653_normal

De wedstrijd begint om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena. Wedstrijden tegen de mannen uit Friesland zijn vaak spectaculair door de vele doelpunten. Eerder dit seizoen won Ajax zelfs met 4-0 in Heerenveen.

Jij kunt de wedstrijd van heel dichtbij meemaken. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn voor Ajax - Heerenveen. Je draagt voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden lopen met de Ajaxvlag en de andere vier met die van Heerenveen.

Voordat je kans maakt op deze toffe prijs moet je wel eerst even het juiste antwoord op de prijsvraag geven. Meedoen kan tot maandag 5 maart 13.00 uur, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Bekijk hier onze prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: vorig seizoen won Ajax in de Arena met 5-1 van Heerenveen. Weet jij nog welke Ajacied het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >