Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajaxmuts gebaseerd op iconisch uitshirt!

We hebben laatst iets leuks gespot. En dat leuks gaan we verloten, want zo zijn wij! We hebben het over een heuse Ajaxmuts, die is gebaseerd op het ontwerp van het iconische uitshirt dat Ajax tijdens seizoen 1989/1990 een tijdje droeg.

15 maart 2018 - 13:24
UsershyraDesktopajax_dataimages387e3e851ca9c341381be99b1f786e95_normal

De één vindt het shirt afgrijselijk, de ander vindt het fantastisch. Maar feit is dat we op z’n tijd moeten gniffelen om het ontwerp dat Umbro voor Ajax in petto had. Als je soms een Ajacied tegenkomt in het shirt, denk je toch: had ik die maar!

Als je het shirt eens tegenkomt, moet je een flinke som neertellen om het op de kop te tikken. We hebben een prima alternatief voor jullie, met dank aan Calcio e Moda. De mannen hierachter ontwerpen allerlei mutsen op basis van voetbalshirts.

Leuk om te hebben, leuk om op je kop te zetten! We zijn ons ervan bewust dat de winter bijna achter de rug is, maar een muts kun je maar beter hebben liggen. Hadden we trouwens al gezegd dat we de mutsen kunnen verloten dankzij Calcio e Moda? Volg ze via Twitter en Instagram of check de collectie op hun digitale thuis!

We hebben twee mutsen te verloten. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 20 maart en daarna nemen we contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Welke shirtsponsor prijkte er op het shirt dat als inspiratie diende voor de muts?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Ben je nog geen lid? Sluit je aan bij SV Ajax zodat je kunt meedoen aan de volgende prijsvraag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >