Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lees Ajax Life 17 en win gesigneerd shirt van Veltman!

Joël Veltman is vrij zelfkritisch in de zeventiende editie van Ajax Life. Natuurlijk signeerde de Ajacied tussen de bedrijven door ook een thuisshirt. Deze mogen wij nu weggeven aan onze trouwe leden van Supportersvereniging Ajax.

30 maart 2018 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesd97db8c5cbed56117e4834216dc9db54_normal

Het is een raar seizoen voor Veltman. Tegenover Ajax Life kijkt het kind van de club terug op een voor hem bewogen periode. Hij verloor zijn plek in het veld aan Rasmus Kristensen en de aanvoerdersband werd zomaar bij Matthijs de Ligt om de bovenarm gerold. Ook zijn plek in het keurkorps van de bondscoach verloor hij.

Al met al kun je stellen dat Veltman betere tijden kende. De zelfkritische Ajacied is er het type echter niet naar om de handdoek te werpen. Hij wil niet te lang treuren, maar zich terug knokken. De mouwen opstropen en terugvechten.

Wil jij kans maken op het shirt van de verdediger? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de Ajax Life die vandaag op de mat ploft bij leden van de Supportersvereniging Ajax.

Vraag 1: Tijdens welk prestigieus toernooi werd de destijds vijftienjarige Nicolas Kühn uitgeroepen tot beste speler?
Vraag 2: Met welk woord typeert Veltman dit seizoen?
Vraag 3: Hoe werden de skyboxen ook wel genoemd door de F-side?

Zoek de antwoorden op in de verhalen in Ajax Life 17 en laat je gegevens achter. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt met rugnummer 3 (XL). Met de winnaar zoeken we contact. Meedoen kan tot en met vrijdag 6 april.

Geen lid en toch de volgende keer meedoen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >