Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lees Ajax Life 16 en win gesigneerd shirt van VDBeek!

Donny van de Beek is zeer openhartig in de zestiende editie van Ajax Life. Natuurlijk signeerde de middenvelder tussen de bedrijven door ook een thuisshirt. Deze mogen wij nu weggeven aan onze trouwe leden van Supportersvereniging Ajax.

16 maart 2018 - 07:00
UsershyraDesktopajax_dataimages87fa6c36afaec2b8d957ad3dda8593e4_normal

Het is een raar seizoen voor Van de Beek. Tegenover Ajax Life kijkt het kind van de club terug op een bewogen periode, maar ook vooruit naar dingen die komen. Ajax’ nummer zes kan dit seizoen zomaar Ajax’ topscorer worden. Dat maakt een shirt met zijn handtekening natuurlijk nog net even aantrekkelijker.

Wil jij kans maken op het shirt van de speler en Ajaxsupporter? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de Ajax Life die vandaag op de mat ploft bij leden van de Supportersvereniging Ajax.

Vraag 1: Hoe heet de serie foto’s waarmee Björn Martens tweede werd bij de Zilveren Camera, in de categorie ‘personen in het nieuws’?
Vraag 2: Donny van de Beek bekijkt wel eens foto’s op zijn telefoon op een rustig moment. Uiteraard van de Europa Leaguefinale. Maar van welke wedstrijden nog meer?
Vraag 3: Ajax won in 2001 met 9-0 van Sparta op 18 maart. Wie scoorde op deze verjaardag van de club maar liefst vijf keer?

Zoek de antwoorden op in de verhalen in Ajax Life 16 en laat je gegevens achter. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt met rugnummer 6 (XL). Met de winnaar zoeken we contact. Meedoen kan tot en met vrijdag 23 maart.

Geen lid en toch de volgende keer meedoen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >