Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lees Ajax Life 15 en win gesigneerd shirt van Kristensen!

Rasmus Kristensen stelt zich in de vijftiende editie van Ajax Life uitgebreid aan onze trouwe leden voor. Uiteraard maken leden van de Supportersvereniging Ajax weer kans op een gesigneerd exemplaar.

02 maart 2018 - 08:45
UsershyraDesktopajax_dataimages3d6843e4942ba804433c88b367c6e184_normal

Wanneer je met je vrienden in de fanshop staat, blijkt het nog een behoorlijke klus om een shirtje met daarop de achternaam van de offensieve rechtsback te laten samenstellen. De Deen vertelt er in het interview met een grote lach over.

Grote kans dat hij na dit seizoen trouwens Ajax’ nieuwe rechtsback is. Zo voelt hij het zelf. Hij hint in het artikel bijvoorbeeld op een zomers vertrek van aanvoerder Joël Veltman. Dit en meer in een groot tweepagina-verhaal. Uiteraard vroegen we Rasmus zijn krabbel op het rood-witte thuistenue te zetten.

Wil jij kans maken op het shirt van de robuuste Ajacied? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de Ajax Life die vandaag op de mat valt bij leden van de Supportersvereniging Ajax.

Vraag 1: Hoe typeerde Rasmus Kristensen de Johan Cruijff Arena toen hij voor het eerst in het lege stadion stond?
Vraag 2: KV Mechelen maakte voor de overgang van Hassane Bandé naar verluidt een klein bedrag over aan het Burkinese voetbalinternaat Salitas. Om welk bedrag gaat het?
Vraag 3: Ajax oefende in 2003 tegen het Zweedse Djurgårdens IF. Wat betekent Djurgårdens?

Zoek de antwoorden op in de verhalen in Ajax Life 15 en laat je gegevens achter. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt met rugnummer 43 (large). Met de winnaar zoeken we contact. Meedoen kan tot en met vrijdag 9 maart.

Geen lid en toch de volgende keer meedoen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >