Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bouwvakkers werken onverdroten door aan Arena

Dat de Johan Cruijff Arena flink onder handen wordt genomen, dat weten jullie inmiddels wel. Toch is het aardig om af en toe te kijken hoe de verbouwing vordert. Daarom hebben we wat verse plaatjes geschoten!

21 maart 2018 - 09:20
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports41e4d34ac6cc118e6507db571f54850e_normal

Of het nou regent of heel koud is, de bouwvakkers rond de Arena gaan in weer en wind door. Deze woensdag is het gelukkig iets aangenamer en zien we de bouwhelmen aan het werk onder een strakblauwe hemel.

Zoals jullie weten krijgt ons stadion een flinke opknapbeurt richting het Europees Kampioenschap van 2020. Aan de oostzijde komt dat goed tot uiting. Aan de buitenkant is goed te zien hoe de omlopen bij de eerste en tweede ring breder worden gemaakt. Om het stadion komt een soort van rubberen band, een beetje vergelijkbaar met de Allianz Arena. 

Op de omlopen komt niet alleen meer bewegingsruimte, ook worden de sanitaire voorzieningen goed aangepakt. Het aantal toiletten wordt zo'n beetje verdubbeld en ook komen er extra horecapunten. Alles om de wachtrijen te verkleinen.

Bekijk ook ons eerdere fotoverslag, waarbij we een kijkje aan de binnenkant mochten nemen en waarbij goed te zien is hoe breed de nieuwe omlopen worden en wat een klap ruimte supporters erbij krijgen straks.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >