Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij vaandeldrager bij Ajax - FC Twente?

Op zondag 11 februari speelt Ajax in eigen huis tegen FC Twente. Nou wordt die wedstrijd natuurlijk niet gespeeld zonder vaandeldragers... Dus precies daarom is het goed als je even doorleest. Nog beter: je doet mee aan onze prijsvraag hieronder!

01 februari 2018 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimages459799af30f7aca78e46fd89b63e51c8_normal

De wedstrijd begint die speelzondag al om 12.30 uur in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Als de 22 spelers het veld opkomen, dan sta jij allang in Ajaxtenue op het heilige gras, dicht op alle actie! Zeg zelf, dat is gewoon best tof!

Hoe dan ook, we zoeken in totaal acht leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn tijdens het duel tegen de Tukkers. Dan draag je voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden met een Ajaxvlag en de andere vier met die van FC Twente.

Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze acht plekken. Meedoen kan tot maandag 5 februari 14.00 uur. Daarna zoeken we contact met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: In februari 2015 won Ajax met twee doelpunten verschil van FC Twente. Wat was de uitslag en wie maakte de eerste Ajaxtreffer? 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >