Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax Masterclass in de voorjaarsvakantie

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass in de voorjaarsvakantie winnen.

12 februari 2018 - 10:20
UsershyraDesktopajax_dataimages4271f0ee7b8aff4bacb728dee1fc6985_normal

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen Ajacieden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus let wel even goed op dat je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse masterclass (gericht op verdedigen) in de voorjaarsvakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 18 februari. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Wie weet zien we jou dan snel op het grasveld naast de Johan Cruijff Arena (noordzijde).

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Prijsvraag: Zondag speelt Ajax uit bij PEC Zwolle. Welke spelers die nu onder contract staan bij PEC Zwolle speelden in het verleden voor Ajax? Noem er minimaal twee.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >