[

Ajax laat Noord juichen na een fraai uitgespeelde aanval

Het voordeel van een lunchwedstrijd is dat je niet zo lang hoeft te wachten op de aftrap. Als Ajax de eerste helft dan ook nog eens richting Noord speelt en het zonnetje schijnt, hoop je op een mooie middag. De start tegen FC Twente was in ieder geval veelbelovend

11 februari 2018 - 18:46

De Ajacieden maakten optimaal gebruik van de omschakeling en verlieten pardoes hun eigen helft toen ze in balbezit kwamen. Een paar ballen stond er 1-0 op het scorebord, dankzij Justin Kluivert die het laatste zetje gaf.

Als je al na drie minuten mag juichen tegen Twente, bereid je je voor op een mooie middag. Die kregen we helaas niet. Die derde minuut was het hoogtepunt van de wedstrijd. Had de scheids besloten om direct af te fluiten, had je amper iets gemist.

Dat zeggen we met de kennis van nu, ergens halverwege de zondagavond. Toen de bal door Kluivert achter de doelman werd getikt, hadden we nog geen flauw benul. Het zonnetje scheen en we hadden volop zin in een leuk middagje Ajax.

De video is van Noord B. Klik hier voor meer sfeervideo’s.