Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Meubels Ziggo Huisje komen uitstekend terecht

Wie de klassieker (2-0) heeft gezien, herinnert zich vast nog het Ziggo Huisje in de hoek van het stadion. Na de wedstrijd mochten we de meubels in overleg met Ziggo via een prijsvraag weggeven aan een van onze trouwe leden. Vandaag ging mascotte Lucky met de hele handel langs bij winnaar Jeroen Hallers.

06 februari 2018 - 16:48
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports6feb1d0e50e7e200f1d943b96c293f4d_normal

Jeroen won de hele spullenboel natuurlijk niet zomaar. We vroegen onze leden om ons te laten weten waarom juist zij het interieur van het Ziggo Huisje moesten winnen. We kregen enorm veel inzendingen binnen, maar Jeroen had zo’n goed verhaal, dat we Lucky die kant op hebben gestuurd.

Jeroen werkt namelijk voor het Leger des Heils in Lunteren. Hij zorgt daar met zijn collega’s voor een woonplek voor vijftig mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek. “Veel van onze bewoners komen uit Amsterdam en hebben veel liefde voor Ajax,” vertelt Jeroen.

“De woonunit waar ik werk kan wel een mooi tv-meubel gebruiken en de bankstellen zijn een enorme aanwinst voor onze woongroep. De oranje bank kunnen we bijvoorbeeld mooi kwijt in de recreatieruimte, die we met hulp van de bewoners juist aan het opknappen zijn. Wij zijn echt enorm blij met de spullen!”

Dus zodoende stapte Lucky vanmiddag in de verhuiswagen, met achterin het grijze en oranje bankstel, een stel stoelen, het witte televisiemeubel, het stapelbed inclusief twee Ajaxdekbedden, een schilderijlijst met een Ajaxshirt, drie door Sjaak Swart gesigneerde fotolijstjes, een oranje kleed en een open dressoirkast.

Bij aankomst in Lunteren werd Lucky opgewacht door de enthousiaste bewoners, die compleet in Ajaxkleding en behangen met rood-witte sjaaltjes meehielpen met het leeghalen van de verhuiswagen. De bewoners en de medewerkers waren zichtbaar dolblij met alle meubels en maakten er direct goed gebruik van!

Ons werd razendsnel duidelijk dat de meubels van het Ziggo Huisje in de woongroep van Jeroen een uitstekend tweede leven krijgen. Tof!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >