Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lees Ajax Life 14 en win gesigneerd shirt van Tagliafico!

In de veertiende editie van de Ajax Life-krant staat een flink interview met aanwinst Nico Tagliafico. Zoals trouwe leden inmiddels weten, geven we bij het verschijnen van elke nieuwe editie een gesigneerd shirt weg. Ditmaal van onze nummer 31.

16 februari 2018 - 07:00
UsershyraDesktopajax_dataimages9462d0c9d8a6069352c26284c7aafb86_normal

In het interview verklapt Tagliafico dat hij onverwacht werd bezocht door bondscoach Jorge Sampaoli. Het motiveert de Argentijn des te meer zijn uiterste best te doen bij Ajax, want daarmee kan hij zich naar het WK voetballen. Hij staat op de radar.

Sowieso wil Tagliafico winnen. Altijd. Overal. Uiteraard zette de verdediger tijdens het gesprek dat we met hem hadden ook zijn krabbel op een uitshirtje.

Wil jij kans maken op het tricot van de nieuwe publiekslieveling? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de Ajax Life die vandaag op de mat valt bij leden van de Supportersvereniging Ajax.

Vraag 1: Nico Tagliafico is een belezen Ajacied. Welk boek ligt er momenteel op zijn nachtkastje?
Vraag 2: De oostzijde van de Arena wordt flink verbouwd. Hoeveel extra vloeroppervlakte levert dat op?
Vraag 3: Wie heeft het speciale shirt dat Johan Cruijff droeg tijdens zijn afscheidswedstrijd tegenwoordig aan de muur hangen?

Zoek de antwoorden op in de verhalen in Ajax Life 14 en laat je gegevens achter. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt met rugnummer 31 (large). Met de winnaar zoeken we contact. Meedoen kan tot en met vrijdag 23 februari.

Geen lid en toch de volgende keer meedoen? Sluit je dan hier aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >