Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Spelers en uitvak glanzen voor het eerst onder Ten Hag

We kunnen best stellen dat Erik ten Hag de stijgende lijn te pakken heeft. Ajax speelde tegen PEC Zwolle zijn beste wedstrijd tot dusver onder leiding van de nieuwe trainer. En ook de sfeer in het uitvak was ouderwets goed! Ajax boekte met 0-1 weliswaar een zuinige zege, het glansde weer!

19 februari 2018 - 00:04
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsf328d46a14046738a522b98f86c73531_normal

Het klinkt misschien een beetje gek om je beste wedstrijd tot dusver te winnen met een minimaal verschil. En dat is het ook. Eigenlijk had Ajax met veel ruimere cijfers moeten winnen van PEC, alleen bleek het te lastig om de vele kansen, soms zelfs heel grote, ook te benutten.

De paal werd geraakt, de lat werd getroffen en doelman Boer lag diverse keren in de weg. Maar we konden tenminste weer eens genieten van Ajax! Er gingen mooie aanvallen aan al die gemiste kansen vooraf en PEC had werkelijk niets in te brengen.

Als je het hele seizoen zo voetbalt, dan krijg je in het voorjaar een schaal. Of het verhaal zo loopt, is nog maar zeer de vraag. Gelukkig blijkt PSV te kunnen morsen en nu maar hopen dat de bibbers serieus vat krijgen op de resultaten. We hopen dat het feestje in het uitvak een voorschot is. Dan kan het nog wel eens leuk worden. 

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, vernemen we graag wie jouw Ajacied van de Wedstrijd is. Zoals gezegd werd er goed gevoetbald in Zwolle en dus zijn er meer dan genoeg kandidaten om uit te kiezen. Je kunt je stem uitbrengen op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >