Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax raakt na ADO-thuis direct alweer achterop...

Het was leuk die ene week dat de competitie weer spannend was. Ajax kreeg de kans om PSV onder volle druk te zetten, maar beheerst de kunst niet om kansen te benutten. Het bleef tegen ADO Den Haag 0-0 en dus is alles weer terug bij het oude.

25 februari 2018 - 18:53
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports0221dda7c0291b43f23f5f6945b30321_normal

Het begon leuk en kansen waren er over de hele wedstrijd ook meer dan genoeg, maar er ontbrak iets aan het spel van Ajax. Een soort gogme, het gevoel op het goede moment het juiste te doen. Het bleef te vrijblijvend en dan kun je niet winnen.

PSV heeft die doortastendheid over het algemeen wel, bij Ajax ontbreekt het eraan. En dat is pijnlijk, zeker op een dag als vandaag. Winnen van ADO en wie weet wat er dan was gebeurd. In plaats daarvan was de 0-0 juist motivatie voor PSV.

Gesterkt door het gelijke spel van Ajax deed de koploper in De Kuip wat het moest doen, waardoor Ajax weer op grote achterstand staat. Het verschil is weer zeven en na een kleine onderbreking tellen ze in Eindhoven alweer af…

De foto’s zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Het oproepje om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd laten we maar even zitten. Als je echt heel graag wilt stemmen, merk je de balk bovenin de website vast wel op.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >