Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden houden het tot de laatste minuut spannend...

Het wil nog niet echt vlotten met Ajax in 2018. Het zag er in december nog uit alsof de boel een beetje op z'n plek begon te vallen, maar de eerste drie potjes van het nieuwe jaar leveren slechts losse puzzelstukjes op. De wedstrijd tegen NAC (3-1) was er eentje om niet warm van te worden.

05 februari 2018 - 00:18
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsfcb628e3e405dfeebcb5831e88e3cc40_normal

Een thuiswedstrijdje tegen NAC is meestal een tussendoortje, maar dit keer zeker niet. De gasten uit Breda wisten Ajax twee keer op het verkeerde been te zetten en namen zelfs een voorsprong, maar zoals zo vaak in de Johan Cruijff Arena: als je bijtijds op voorsprong komt, schrikt Ajax wakker.

Dit keer was sprake van meer van hetzelfde. Ajax schrok inderdaad wakker, al schrok Klaas Jan Huntelaar eerder van de kansen die hij miste. Gelukkig gaf Donny van de Beek wel het goede voorbeeld en kreeg David Neres het weer eens ouderwets op zijn heupen.

Hakim Ziyech maakte vlok voor het laatste fluitsignaal aan alle spanning een einde, maar kon de opgelopen frustraties op de tribunes niet wegnemen. Ziyech en de supporters begrepen elkaar weer eens niet. Ligt dat aan de geniale Ziyech of mag het kritische publiek terecht beter verwachten. Het is een moeilijke discussie.

Hoe dan ook, tijd voor het fotoverslag! De beelden zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je je stem uitbrengen op de Ajacied van de Wedstrijd. We weten heus wel dat het niet hoogstaand was, maar er zijn gewoon weer punten te verdienen. De stembussen zijn open, dus breng snel je stem uit op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >