Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

'Echte' Onana en VDBeek duiken na update op in PES2018

Goed nieuws voor Ajaxsupporters die graag een potje Pro Evolution Soccer 2018 spelen! Donny van de Beek en Andre Onana zijn door spelmaker Konami volledig nagemaakt, dus installeer snel die update. Wij hebben vast wat plaatjes voor je op een rij gezet.

15 februari 2018 - 07:33
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportscd3f394422b00d45ddc96096b62b5030_normal

In PES2018 is sowieso vrij veel aandacht voor gelijkenissen van eredivisiespelers, zeker uit de traditionele top 3, en dat is na het installeren van de nieuwste update weer een stukje beter geworden.

Als je na de update je spelcomputer opstart, zul je zien dat twee spelers bij Ajax een totale metamorfose hebben ondergaan. Onana en Van de Beek zijn naar de tekentafel gegaan en kwamen er prachtig vandaan.

Dat brengt het aantal nagemaakte Ajacieden in de game tot dertien stuks.

In de Ajaxselectie zijn Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Amin Younes, Justin Kluivert, Siem de Jong, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt, Joël Veltman, Mitchell Dijks, Kostas Lamprou en dus Onana en Van de Beek volledig nagemaakt.

Overige spelers als David Neres, Frenkie de Jong en Nico Tagliafico kloppen qua haarkleur en dergelijke prima, maar moeten voor een 'echte look' nog even geduld hebben. 

Afijn, hieronder wat plaatjes van Maradonny en Onana.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >