Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak begroet dankzij Schöne doelpunt dat het amper ziet

Was het een achterbal? Die vraag kunnen we misschien beter beantwoorden dan de manier waarop Lasse Schöne het doelt wist te vinden! De Deen hielp Ajax tegen PEC Zwolle (1-4) in veilige haven, maar het uitvak ontging dit grotendeels vanwege gebrekkig uitzicht.

09 december 2018 - 12:28

Een bezoekje aan PEC is best leuk. Je kunt altijd redelijk vrij op pad naar Zwolle, er is nooit gedoe om het uitvak binnen te komen en het net wordt netjes aan de kant geschoven zodat je een goed uitzicht hebt. Althans, dat laatste is de bedoeling.

Je hebt in het uitvak van Zwolle namelijk niet overal even goed zicht op het veld. Een deel van de 500 meegereisde Ajacieden had dan ook geen uitzicht op een deel van het doel dat Ajax in de tweede helft onder vuur nam. Soms moest je afwachten of je buurman begon te juichen voordat je zelf besloot om ook in actie te komen.

Precies dit is wat er gebeurde rondom de 1-3, die via de voet van Schöne in het doel belandde. Of moeten we zeggen: via de voet van Mickey van der Hart? Het lijkt erop dat we zondag om 19.00 uur moeten klaarzitten voor Studio Sport, want ook de beelden van @Ventos geven niet echt uitsluitsel.

Uiteraard draaide de camera van @Ventos op belangrijke momenten, maar check het zelf gerust. Zie jij precies wat er gebeurt? Wij niet, een groot deel van de overige 500 Ajacieden in het uitvak ook niet. Geeft niets, we hebben een leuke avond gehad. Op naar het volgende avontuur in de titelrace!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >