Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Supportertjes pakken telraam bij Ajax - De Graafschap

Het was best fris in de Johan Cruijff Arena, maar niemand die daar echt last van had. Ajax maakte acht doelpunten, dus kleine Ajaxfans juichten zich vanzelf warm!

17 december 2018 - 10:32
1200-ajagra

Ajax speelde tegen De Graafschap alweer de laatste thuiswedstrijd van 2018. Pas in het nieuwe jaar zien we de Ajaxspelers terug in de Johan Cruijff Arena.

Reden genoeg voor de Ajacieden om eens flink uit te pakken tegen De Graafschap en dat was dus ook precies wat er gebeurde. Ajax speelde de bezoekers op een hoopje en won met 8-0!!

Het leuke was dat er zelfs twee spelers van Ajax waren die ieder drie keer scoorden: Hakim Ziyech en Daley Blind. Als je een hattrick maakt, dan mag je de wedstrijdbal mee naar huis nemen, dus wat te doen? De oplossing was makkelijk: beide spelers kregen een bal mee naar huis en Daley liet op zijn bal handtekeningen zetten van zijn teamgenoten.

De andere doelpuntenmakers waren Dusan Tadic en Noussair Mazraoui. 

Hieronder een fijn fotoverslag met plaatjes geschoten door fotograaf De Brouwer. Oh, en je kunt hier stemmen op de speler die jij tegen De Graafschap het allerbeste vond spelen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >