Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes Ajax Kids Club mogen mee het veld op en juichen vijf keer!

Zo, wat was het vroeg! Ajax moest al om 12.15 uur aftrappen tegen ADO Den Haag en als je dan ook nog eens mascotte bent, moet je wel erg vroeg in de Johan Cruijff Arena zijn. Gelukkig is dat voor zo’n bijzondere ervaring natuurlijk geen enkel probleem!

03 december 2018 - 12:08
ajaadomascottescar

Het werd ook nog eens een leuke dag. Een heel leuke dag zelfs! Ajax won zelf met 5-1 van ADO en we konden dus vijf keer juichen! En om het helemaal compleet te maken liepen de Ajacieden drie punten in op PSV, dat met 2-1 verloor van Feyenoord.

De titelrace is dus weer hartstikke spannend geworden. Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen. Hopelijk scoort Ajax tijdens de volgende thuiswedstrijd weer vijf keer, want na het zien van onderstaande foto’s wil vast iedereen mascotte zijn!

Oh ja, de doelpunten werden gemaakt door David Neres, Nico Tagliafico, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Kasper Dolberg. Mooi verdeeld! Wij waren van de partij in de spelerstunnel en op het veld om wat mooie foto’s te maken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >