Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubmascottes vieren feestje mee in Utrecht

Natuurlijk waren de mascottes van de Ajax Kids Club ook van de partij in Utrecht. Zij gingen met de spelers het veld op en zagen vanaf de tribune hoe hun cluppie met 3-1 won. Gaaf!

24 december 2018 - 09:42
mascottes-1200-utrecht

Het is mooi om voor een wedstrijd te kijken naar de mascottes van de Ajax Kids Club. De prijswinnaartjes verzamelen al een poosje voor de aftrap in de spelerstunnel. Daar wachten ze op de spelers en de spanning is dan van de koppies af te lezen. Zo leuk om te zien!

En als het moment dan eindelijk daar is, dan mag je met een speler van Ajax aan je hand het veld op. In Utrecht was dat best een spektakel, want er waren vlaggen, een vol stadion, georganiseerd vuurwerk en een soort regen van rood-witte papierlinten. De kinderen keken hun ogen uit!

Na die spannende happening mochten ze snel richting een warme jas en een fijn plekje op de tribune. Daar zagen ze hoe Ajax de wedstrijd met 3-1 won door doelpunten van Kasper Dolberg, Dusan Tadic en Frenkie de Jong. Feestje! Het verschil met PSV blijft daardoor maar twee puntjes. Spannend hoor!

Natuurlijk hebben we weer een fotoverslagje gemaakt. De foto's zijn van onszelf, Ajax Images en De Brouwer.

Zo, en nu snel richting de kerstboom! We wensen alle Ajaciedjes, papa's, mama's, opa's en oma's hele fijne feestdagen. Tot volgend jaar!

Wil jij lid worden van de Ajax Kids Club? Kijk dan snel wat de voordelen per leeftijdsgroep zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >