Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden breien het op het nippertje tot een goed einde

Pfoe, tsja, nou... De bekerwedstrijd tegen Roda JC draaide uit op een soort flashback. Eentje naar donkere tijden, eentje waarvan we dachten dat we zulks achter ons hadden gelaten. Laten we hopen dat de gevolgen beperkt blijven tot een halfuurtje extra, want meer van dit moeten we niet hebben. Ajax had er strafschoppen voor nodig om zich te ontdoen van Roda...

20 december 2018 - 02:52
rodauitverslagopencar

De Ajacieden plaatsten zich eindelijk weer eens voor de kwartfinales van het toernooi om de KNVB-beker. Die missie was de laatste vier keer mislukt en stiekem wordt het gewoon tijd die dennenappel weer eens te winnen, want je bent niet zomaar de grote favoriet.

De volgende wedstrijd moet wel iets serieuzer worden benaderd dan het duel in Kerkrade, want dit tussendoortje leek helemaal nergens op. En de eerste seizoenshelft moet nog wel eventjes goed worden afgesloten.

Goed afsluiten lukte in het Parkstad Limburg Stadion gelukkig ook, met dank aan Andre Onana. Dat is de enige Ajacied die reden had tot glimlachen. De rest moet zich nog maar eens achter zijn oren krabben. Op deze manier gaat Ajax de beker niet winnen. En laat dat nu net het doel zijn.

Hoe dan ook, ondanks een kleine omweg van dertig minuten ligt Ajax nog altijd op koers voor een prijs. Maar er is nog wel eventjes te gaan. Zo blijft er genoeg tijd over om ons fotoverslag van Roda-uit te checken. De foto's zijn dit keer van Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, mag je bepalen wie in jouw ogen Ajacied van de Wedstrijd moet worden. Grote kans dat je uitkomt bij Onana. Of dien anders een proteststem in, daar doen wij ook helemaal niet moeilijk over. Je stem uitbrengen doe je hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >