Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een setje echte Ajax spelerskaarten!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je leuke prijzen winnen. Zo mogen we dit keer twee setjes echte spelerskaarten weggeven!

15 november 2018 - 14:25
spelerskaarten-1200

Als Ajaxsupportertje wil je natuurlijk alles van je helden weten. De spelerskaarten van Ajax kunnen je daar een handje bij helpen, want ze staan vol interessante dingen!

Op elke kaart staat het rugnummer van de Ajaxspeler. Als we die van Daley Blind pakken, zien we rugnummer 17. Ook staat op de kaart wanneer hij geboren is, maar ook in welke plaats en in welk land. Ook lees je wanneer hij zijn allereerste wedstrijd voor Ajax speelde en staan alle handtekeningen op de kaarten gedrukt.

Je kunt de kaarten natuurlijk een mooi plekje aan je muur geven, maar ook gebruiken als postkaartje om iemand mee te verrassen. Al kunnen we ons goed voorstellen dat je de kaarten het liefste zelf houdt. Oh ja, en natuurlijk heeft mascotte Lucky ook een eigen spelerskaart!!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je nu een setje kaarten winnen door het juiste antwoord op de prijsvraag op onderstaand formulier in te vullen en te versturen. 

Wil jij het Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

PRIJSVRAAG: Hoeveel spelerskaarten zitten er in een complete set?

[gravityform id="162" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >