Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een mascotteplek bij Ajax - De Graafschap!

Ajax Kids Clubleden opgelet, want we hebben een nieuwe prijsvraag! Ajax speelt op zondag 16 december in de Johan Cruijff Arena tegen De Graafschap en daar kun jij als mascotte bij zijn!

26 november 2018 - 08:09
mascottes-Ajax-Graafschap-1200

De wedstrijd tegen De Graafschap begint om 14.30 uur. We zoeken opnieuw Ajax Kids Clubleden die het gaaf vinden om met een speler van Ajax of Lucky het veld op te lopen.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 2 december meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Welke middenvelder van Ajax speelde twee jaar bij De Graafschap...?

[gravityform id="171" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >