Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax Clinic in de kerstvakantie!

Heb je nog niks te doen tijdens de kerstvakantie? Mooi, dan nu misschien wel, want als lid van de Ajax Kids Club kun jij een Ajax Clinic winnen. Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet?

09 november 2018 - 15:46
clinic-kerstvakantie-1200

Tijdens de Ajax Camps & Clinics maak je mee hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je leert dribbelen als Frenkie de Jong en Hakim Ziyech. We mogen een clinic weggeven aan een Ajaciedje van 6 t/m 11 jaar.

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 18 november. Wie weet zien we jou dan snel in het toffe Indoor Adidas miCoach Performance Centre op De Toekomst!

De winnaar krijgt van ons een telefoontje over data en tijden. Er zijn clinics op maandag 24 december, donderdag 27 december, zaterdag 29 december en woensdag 2 januari.

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van de Ajax Kids Club krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Prijsvraag: De volgende Champions League wedstrijd is uit tegen AEK Athene. Welke speler scoorde in de gewonnen thuiswedstrijd tegen AEK maar liefst twee keer?

[gravityform id="160" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >