Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak viert ook gelijkspel tegen Benfica met inzetten pogo!

We kunnen het misschien beter melden wanneer er geen pogo wordt ingezet. Maar dat gaan we niet doen. Het is veel te leuk om naar de beelden te kijken van weer een pogo, ergens in een Europese stad. Dit keer hebben we beelden van de Lissabon-editie!

09 november 2018 - 10:55

Soms kun je net zo blij zijn met een gelijkspel als met een overwinning. Zoiets gebeurt over het algemeen tijdens Europese avondjes. We zijn namelijk zelden blij wanneer Ajax gelijkspeelt, maar als je een marge van vier punten in stand houdt, waarom niet?

De Ajacieden liggen nog altijd prima op koers voor overwintering in de Champions League en dat zou natuurlijk een fantastische prestatie zijn. Als je iets dichterbij voelt komen, ben je blij. Zo blij dat je inhaakt en de pogo inzet!

Ventos haakte niet alleen in, hij zette ook zijn camera aan. Zo kunnen we de beelden van de pogo op Portugese bodem nog eens rustig terugkijken. “Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam. Gekkenhuis op de tribune, niemand die ons stoppen kan,” klinkt het uit 3162 kelen.

Heerlijk om te horen, heerlijk om te zien! Check het YouTube-kanaal van Ventos voor meer sfeerbeeld gemaakt rondom Benfica-uit.

https://twitter.com/ajaxlife/status/1060489237760487425

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >