Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak van dichtbij ooggetuige van weer een Schöne Special

Als Lasse Schöne mag aanleggen voor een vrije trap, moet je scherp zijn. Dat geldt niet alleen voor de keeper van de tegenpartij, maar ook voor Ajacieden op de tribunes. Het uitvak werd tijdens Excelsior-uit (1-7) van dichtbij getrakteerd op een Schöne Special!

12 november 2018 - 11:27

Het mooie was dit keer niet alleen dat Schöne plaatsnam achter de bal, maar ook dat het uitvak erbovenop zat. Of stond, net wat je wilt. Het uitvak is op het knusse Woudestein gesitueerd achter het doel. Het doel waarop de Deen ging mikken om precies te zijn.

Zo kon het gebeuren dat het uitvak het meeste uitzicht had op weer een rake vrije trap van Schöne. Het is geen toeval, Lasse mikt wel vaker raak. Een paar keer per seizoen kunnen na een spelhervatting van Schöne onze handjes de lucht in! Dit keer voor de 0-2.

Check de video om te bekijken hoe Schöne ook dit keer een prachtige vrije trap omzette in een doelpunt. @Ventos wist hoe laat het was toen er werd gefloten voor een overtreding en had zijn camera in de aanslag.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >