Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Sinterklaas en Lucky belonen kleine schoenzetters!

Veel Ajax Kids Clubleden deden weer mee aan de schoenzetactie in de fanshop van Ajax. Onze fotograaf was van de partij en zag welke prijzen er werden uitgereikt.

26 november 2018 - 11:37
sint-1200-schoenactie

Ook dit jaar konden Ajaxsupportertjes weer hun eigen schoentje maken en deze in de Ajax Fanshop zetten. Er waren weer flink wat kunstwerkjes in elkaar geknutseld en dat werd beloond!

Wel was het even wachten tot Sinterklaas en zijn Pieten er waren, maar dat was helemaal niet zo erg. Mascotte Lucky was ook van de partij en dan wordt het al snel gezellig. Lekker voetjes van de vloer en gaan met z'n allen. Dat kun je aan de Ajaxmascotte wel overlaten.

Toen Sinterklaas binnenkwam werd het even stil, want dat is toch een spannend moment. De kindervriend gaf iedereen een handje en mocht ook nog eens mooie prijzen weggeven. De mooiste zelfgemaakte schoentjes werden beloond met toffe cadeaus!

Wat dacht je van twee kaarten voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag? Ook zagen we een Ajaxshirt uitgepakt worden met daarop alle handtekeningen van de Ajaxspelers. Gaaf! En er werden ballen weggegeven met krabbels van de spelers erop. Fijn hoor!

Check hieronder de foto's die De Brouwer voor ons maakte.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >