Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Met bloed, zweet en tranen in CL naar de laatste zestien!

De manier waarop Ajax zich plaatste voor de volgende ronde van de Champions League had echt alles in zich. Op zowel de goede als de slechte manier. Er werd met 0-2 gewonnen op bezoek bij AEK Athene, maar het werd een nogal heet avondje. Vraag maar aan de 1232 meegereisde supporters.

28 november 2018 - 09:44
aekfotoverslagcar

Waar de wedstrijd vooral de eerste 45 minuten moeite had om los te komen, gebeurde er elders in het stadion van alles. Het is bijna te veel om te omschrijven, laat staan samen te vatten. Het was sowieso al onrustig in de stad en in het stadion werd het er niet bepaald vredelievender op.

Het uitvak werd bestookt, belaagd en was het niet door een stelletje ontspoorde Grieken dan wel door de politie aan wie tactisch ingrijpen niet was besteed. Supporters hebben angsten uitgestaan en het was gewoon niet leuk, maar gelukkig kunnen we ook terugkijken op een avond waarop werd gejuicht.

Dusan Tadic scoorde tot twee keer toe en na afloop was er een feestje met het uitvak. Toen zelfs de laatste verdwaalde, gevaarlijke Griek was verdwenen, wilden de spelers zelfs langs bij het uitvak. Zo gezegd, zo gedaan. En dus vlogen de shirtjes het bezoekersvak in als fraaie afsluiter van een bijzondere avond.

De foto's zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, vinden we het leuk als je wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Er werd natuurlijk ook gewoon nog gevoetbald. En hoe! De ploeg leverde opnieuw een puike wedstrijd af, maar wie zette zijn beste beentje voor? Breng hier je stem uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >