Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijk bekeravondje voor leden Ajax Kids Club!

Lekker laat naar bed op een doordeweekse avond? Dat kan zomaar als prijswinnaar van de Ajax Kids Club. De winnaartjes liepen met de spelers mee het veld op en zagen Ajax met 3-0 winnen.

01 november 2018 - 10:44
1200-14

Die overwinning is heel belangrijk, want daarmee is Ajax een stapje dichterbij de bekerfinale. Ajax is er natuurlijk nog lang niet, maar elke winst brengt de Ajacieden een stapje dichterbij.

De wedstrijd tegen de Go Ahead Eagles begon om 20.45 uur en dus mochten de mascottes van de Ajax Kids Club wel heel laat opblijven! Eerst brachten ze de spelers van Ajax en de 'Eagles' het veld op, daarna zochten ze een plekje op de tribune. Daar zagen ze hoe David Neres, Zakaria Labyad en Klaas Jan Huntelaar de doelpunten maakten. Go Ahead Eagles scoorde niet en dus werd het 3-0 voor Ajax. 

Zo werd het flink genieten in de Johan Cruijff Arena, waar een gezellig sfeertje hing. Onze fotograaf De Brouwer was natuurlijk ook van de partij en maakte onderstaande foto's. Wil je graag vertellen wie jij de beste Ajaxspeler vond? Klik dan hier om te stemmen.

Wil jij meedoen aan onze prijsvragen en evenementen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en ontvang ook het Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >