Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Groeten uit Lissabon en training kijken!

We zijn in Lissabon! En we mogen wel stellen: dat is goed toeven! De stad is leuk en, een stukje belangrijker dan dat, Ajax krijgt de kans om zich te kwalificeren voor de laatste zestien in de Champions League. Het toffe van dit alles is dat we pas begin november schrijven.

07 november 2018 - 01:34
groetenlisboacar

Ajax deed het in zijn eerste drie groepsduels zo goed dat er zeven punten werden verzameld. Goed voor een gedeelde eerste plaats en vier punten meer dan Benfica. Als de Ajacieden op Portugese bodem wederom weten te winnen, is kwalificatie al een feit.

Zo ver is het natuurlijk nog lang niet. Het kan ook zomaar terug bij af zijn... dat het verschil straks nog maar een puntje is. Daar willen we natuurlijk niet aan denken en gelukkig biedt de stad ook genoeg afleiding, zodat we eventjes met heel andere dingen bezig kunnen zijn.

Dit maakt het zo fijn om de 'groeten uit' met jullie te delen. Een beetje dwalen door een stad en daarna de training kijken, de dinsdag was een topdag. Maar hopelijk bewaart Ajax het beste voor woensdagavond. Tot dan!

De foto's zijn van Ajax Life en Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >