Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ga jij als mascotte mee naar PEC Zwolle - Ajax?

We hebben weer wat leuks voor je! Ajax speelt zaterdag 8 december de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en we zoeken mascottes die met de Ajacieden het veld willen oplopen!

19 november 2018 - 10:04
mascotte-pec-uit-1200

Vorig seizoen won Ajax nog met 0-1 in Zwolle. Het was toen erg koud en we denken dat het ook dit jaar best fris zal zijn in Zwolle. Maakt het jou niet uit dat het wel eens koud kan zijn? Nou, dan moet je echt even doorlezen. Of een warme Ajaxsjaal vragen voor Sinterklaas!

Hoe dan ook, het duel met PEC Zwolle spelen we natuurlijk niet zonder mascottes. We hebben daarom goed nieuws voor jullie. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-11 jaar) die er 8 december maar wat graag bij zijn in het MAC³PARK stadion! Zodra de wedstrijd begint, dan zit jij al lekker met je begeleider op de tribune om de Ajacieden aan het werk te zien!

Om kans te maken om met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 25 november. De winnaars krijgen een mailtje.

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte vorig seizoen het winnende doelpunt in Zwolle?

[gravityform id="164" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >