Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Een heel aparte en rare awayday door de ogen van een Ajacied

Europese avondjes van Ajax leveren normaal gesproken de mooiste herinneringen op. Het is niet voor niks dat awaydays zo verslavend zijn... het is simpelweg het mooiste om mee te maken. De herinneringen die we meenemen terug uit Athene zijn helaas niet zo mooi. Video's spreken voor zich.

28 november 2018 - 14:00

Er duiken na iedere Europese wedstrijd fantastische filmpjes op, wat het soms moeilijk maakt om de mooiste beelden te selecteren en met jullie te delen. Het bezoek aan AEK leverde helaas vooral een heleboel narigheid op. Er waren Ajacieden van de partij tijdens hun eerste Europese tripje.

Hoe leg je deze debutanten uit dat het normaal niet zo goed? Door te wijzen op het archief wellicht, maar wat is een archief nog waard als je in Athene in het uitvak hebt gestaan en dingen meemaakte waar je helemaal niet op zit te wachten? Weinig. Het tweede tripje wordt vast een stuk leuker.

Reactie SV Ajax op buitensporig ME-optreden bij AEK - Ajax

Hoe dan ook, de video's van @pi_alfa zijn normaal gesproken fantastisch. Het zou gek zijn alleen de leuke kanten – die waren er heus wel – van AEK-uit te benoemen en daarom doen we iets wat we niet vaak doen: we schenken aandacht aan de minder mooie kanten van het bestaan.

SV Ajax waande zich tijdens de wedstrijd in een vrijstaat. Op basis van de hierboven getoonde beelden kun je je voorstellen hoe we daarbij komen. Grote kans dat dit nog wel een staartje gaat krijgen voor AEK, want Ajax heeft het een en ander gerapporteerd bij de Uefa.

Als je mooie beelden wilt zien van AEK-uit, ook geschoten door @pi_alfa, moet je hier zijn.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >