Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit filmpje van Benfica-thuis moet je gewoon nog even bekijken!

We maken ons op voor de 'return', maar laten we nog een keertje achterom kijken naar het thuisduel met Benfica. Die thuiswedstrijd is er immers de reden van dat Ajax met een voorsprong van vier punten afreist naar Lissabon. En het is gewoon een toffe video die je gezien moet hebben!

06 november 2018 - 12:28

We hebben al diverse mooie filmpjes gespot van de avond van Ajax - Benfica, met als toppunt de ontlading in de slotminuut na de 1-0 van Noussair Mazraoui. Maar een video waarin al het moois van de tribunes is samengevat? Daar kunnen we er nog best eentje van gebruiken.

Precies dat is wat er in dit filmpje gebeurt: al het moois van dat Europese avondje in de Johan Cruijff Arena komt voorbij, in acht minuten tijd. Het gaat niet zozeer om beelden van de wedstrijd, maar wat geeft dat? Wij kijken liever terug naar wat zich op de tribunes afspeelt.

Je ziet een mengelmoes voorbijtrekken van zingen en springen voor je club, maar ook aanmoedigen en vervlogen hoop op een overwinning. Zeker als die voorzet van David Neres niets oplevert, toch? Je ziet al aan de handgebaren dat wordt gebaald van een gemiste kans.

Maar dan haalt Mazraoui uit... En is het gekkenhuis! Precies dit alles is dus de reden dat we deze video aanraden. Check ook vooral het account van Red&White Support op YouTube, want er zijn nog meer pareltjes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >