Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax verwarmt harten supporters niet tijdens koud Avondje NAC

Hee, hee, hee, hup NAC... Je zou willen dat NAC iets meer tegenstand bood zodat Ajax er een leuke wedstrijd van had kunnen maken, maar helaas. Het werd zo'n wedstrijd die aan het einde van het seizoen slechts goed is vanwege de drie punten. We zagen drie doelpunten, dat was het wel.

25 november 2018 - 00:43
nacuitcar-1

Nee, deze editie van het 'Avondje NAC' gaat niet de boeken in. Er gebeurde weinig tussen de lijnen en in het uitvak stonden we vooral kou te lijden. Is er iets de moeite van het onthouden waard? De invalbeurt van Zakaria Labyad wellicht.

De tweede treffer van de avond, van de voet van Labyad, was een mooie en wie weet zien we die nog eens op televisie voorbijkomen. Maar verder? Verder echt niet. En dat is jammer, omdat NAC-uit het best in zich heeft om heel erg leuk te zijn. Van het slechte uitvak merken 750 Ajacieden iets, maar dat hoeft een leuke avond nog niet dwars te zitten.

Helaas werd het geen leuke avond. Ajax spande zich niet bovenmatig in, NAC was stiekem blij dat het niet opnieuw een pak slaag kreeg en eigenlijk dwaalden de gedachten steeds vaker af naar de volgende wedstrijd, in Griekenland. Dinsdag is het zo ver, in Athene.

Ondanks dit alles hebben we een fotoverslag van NAC-uit in elkaar geschroefd, waarbij we geput hebben uit het aanbod van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Ook na ons bezoek aan Breda zijn de stembussen gewoon weer open gegaan. Stem jij op Labyad of toch op Schöne? De Deen strooide fijne passjes. Hoe dan ook, stemmen doe je hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >