Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax vergeet publiek te vermaken tijdens duel met Willem II

Het begon leuk, maar wat heb je eraan? Als een wedstrijd maar 23 minuten leuk is, was er ook een dik uur niet zo leuk. Of zelfs saai. Precies dat is wat er gebeurde tijdens Ajax - Willem II, maar gelukkig is er voor dat warme gevoel ons fotoverslag.

04 november 2018 - 10:27
fotoswilcar

De Ajacieden wonnen met 2-0 en als je die uitslag op het scorebord ziet staan, denk je: spannende wedstrijd, maar goede overwinning. Welnu, het was helemaal niet spannend en de score had veel hoger mogen uitvallen.

Een doelpuntje of drie/vier extra had er best mogen vallen. Al is het maar omdat het verschil met PSV op die manier teruggebracht had kunnen worden. Een kloof van negen treffers is een groot verschil, bovenop het gat van toch al vijf punten.

Maar goed, we zijn de laatste tijd best verwend door Ajax. In die zin kun je de ploeg dit seizoen weinig verwijten, maar het steekt wel een beetje. Vooral als het twee keer in amper een week tijd gebeurt. Eerst maar drie treffers tegen Feyenoord, nu dit.

Wij hebben er het beste van proberen te maken in ons fotoverslag, dat bestaat uit platen van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto’s kijken, mag je stemmen op Daley Blind als Ajacied van de Wedstrijd. Uiteraard heb je compleet vrije keuze, maar wij gokken dat Blind de meeste stemmen krijgt. Stemmen doe je op onze speciale pagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >