Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden scoren erop los bij Ajax - Willem II

De spelers van Ajax scoorden 'maar' twee keer tegen Willem II (2-0). Gelukkig schoten de prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club de ene na de andere bal in het net. Foto's!

05 november 2018 - 08:01
1200-15

Voor de wedstrijd begon mocht Nafairon Landvreugd uit Ajax onder 11 de bal hooghouden in de Johan Cruijff Arena. Hij hield de bal liefst 2748 keer hoog!! Knap toch? O ja, zijn persoonlijke hooghoudrecord ligt ruim boven de vijfduizend... Pfoe!

Nadat Nafairon klaar was kon de wedstrijd beginnen. Onze mascottes liepen met de spelers het veld op en zochten daarna een plekje op de tribune. Daar zagen ze hoe Ajax heel goed begon. Al snel was er twee keer gescoord. Kasper Dolberg en Frenkie de Jong maakten de doelpunten.

Daarna deed Ajax rustig aan en dus was het maar goed dat er Fun Games waren! Prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club mochten tijdens de rust weer lekker op doel afrennen en proberen te scoren. Dat lukte, waardoor het publiek toch nog flink wat doelpunten kon zien.

Natuurlijk was onze fotograaf De Brouwer op het veld op mooie plaatjes te schieten. Check het hele fotoverslag hieronder. Oh, en je kunt hier stemmen wie jij de beste Ajaxspeler vond.

Wil jij ook een keer als mascotte mee met een speler het veld op? Of zelf scoren in de Arena? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en wie weet ben jij er de volgende keer bij.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >