Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax en uitvak komen laat op gang, maar einde mag er zijn!

Het was een beetje mat. Of flets. En dat een uur lang. Het was gewoon niet zo best wat Ajax liet zien en ook het uitvak werd er een beetje stil van. Maar gelukkig kwam alles goed! Na een uurtje spelen was het raak en daarna waren Ajacieden de baas op het veld en evengoed op de tribunes!

08 november 2018 - 09:56
fotosbenajacar

Je kon wel merken dat er ouderwetse spanning aanwezig was. Niet alleen bij de 3162 meegereisde supporters, ook bij de plaatselijke platte petten. Het zorgde voor wat onnodig gedoe in het uitvak en de aanblik van stoeltjes waarmee werd gegooid, was gewoon niet fraai.

Het spel van Ajax tijdens de eerste elft konden we evengoed missen als kiespijn, maar gelukkig kon in de rust orde op zaken worden gesteld. Je zag direct enkele glimpen van het Ajax dat we kennen en zo graag zien. Daarbovenop was het in na een uurtje voetballen raak!

Dusan Tadic schatte een prachtige pass van Hakim Ziyech op waarde en dankzij een helpende hand van Benfica konden we juichen! Vanaf dat moment was Ajax de bovenliggende partij en leek het gedaan met de Portugese aanstellerij, al bleef de ploeg onzorgvuldig in zijn passing.

Hoe dan ook, het waardevolle punt werd veiliggesteld! En, misschien nog wel belangrijker: er werd voorkomen dat Benfica er met de buit vandoor ging. Zo blijft het gat van vier punten overeind en moeten er wel heel gekke dingen gebeuren om Ajax nog van overwinteren af te houden.

Tegen die tijd was het uitvak allang niet meer te stoppen. De foto's zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Welke speler liet op jou de beste indruk achter tijdens het uitduel met Benfica? Je kunt jouw favoriet aan ons doorgeven door te stemmen. Dat kan op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >