Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden vermaken zich prima tijdens gezellig bekeravondje

We weten weer waarom het zo leuk is om een bekerwedstrijdje voor eigen publiek te voetballen! Het sfeertje is dan meestal prima in de Johan Cruijff Arena. Het maakt niet eens uit wie de tegenstander is. Dat was overigens Go Ahead Eagles en het werd 3-0.

01 november 2018 - 01:43
openergaecar

Zaken als de tegenstander en uitslag lijken in de eerste fase van het bekertoernooi slechts bijzaak, omdat je rekent op het halen van de volgende ronde. Pas bij de laatste vier gaat het er echt om, al hoorde Ajax daar al een tijdje niet meer bij.

Hopelijk is dat dit seizoen anders en komt tijdens ‘the road tot the final’ ook Kowet-thuis voorbij, want het was een prima avondje. Het sfeertje was dik in orde, alles en iedereen deed mee.

Je merkt toch dat er ander publiek aanwezig is op zo’n avond. En dat is alleen maar goed. Iedereen is vol goede zin en samen maken we er wat van! Dikke prima als we dan ook nog drie keer kunnen juichen. Volgende ronde weer zo doen?

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, kun je weer stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Er zijn dit keer wat andere spelers beschikbaar om op te stemmen. Prima toch, voor een keertje? Stemmen doe je via deze link!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >