Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden gaan een keertje volle bak en scoren zeven keer

Het kan dus toch! Uitgerekend op bezoek bij Excelsior werkt Ajax aan het doelsaldo. Op misschien wel de laatste plek waar je het verwacht, want meestal zijn het moeilijke middagen op Woudestein. Dit keer niet, dit keer ging alles soepel. Het leverde de hoogste uitslag van het seizoen op: 1-7.

11 november 2018 - 22:45
openerfotosexcajacar

We hebben Ajax al een keer een kwartet treffers zien produceren en tegen AZ werd zelfs de vijf aangetikt, maar zeven doelpunten? Dat is een tijdje geleden! De zevenklapper komt op een prima moment, want Ajax komt op deze manier drie doelpunten dichterbij PSV.

Helaas 'slechts' drie doelpunten en geen kleinere marge op de ranglijst. Maar het is een begin, zo zullen we maar zeggen. Wie weet is dat iets voor later. Tot die tijd kun je niets anders doen dan zorgen dat je je wedstrijden wint en precies dat is wat Ajax doet op bezoek bij Excelsior.

Behalve winnen wordt er ook eindelijk eens volop gescoord, tot in de slotfase aan toe. De score werd zodoende verder en verder opgevoerd, met een zevenklapper als eindresultaat. Dat smaakt naar meer, ook al moeten we er helaas voor wachten tot na de interlands.

De foto's van Excelsior-uit zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, neem dan een momentje om jouw Ajacied van de Wedstrijd door te geven. We hebben de spelers goed kunnen beoordelen want er waren zeven succesvolle aanvallen en nog veel meer mogelijkheden. Je kunt de speler die jou het beste beviel hier voor ons aanwijzen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >