Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij vaandeldrager of ballenjongen bij bekeravondje?

We zoeken weer vaandeldragers en ballenjongens/-meisjes, want er komt een lekker avondje bekervoetbal aan. Check snel onze prijsvraag!

12 oktober 2018 - 14:43
aja-beker-1200

Ajax speelt in de tweede rond van het KNVB-bekertoernooi tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 31 oktober en begint om 20.45 uur.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je dit bekeravondje op een bijzondere manier meemaken. Op een heel bijzondere manier zelfs!

We zoeken namelijk twee ballenjongens of -meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en de ploeg uit Deventer. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide clubs.

Als je wilt winnen en het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met vrijdag 19 oktober 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: In mei 2017 won Ajax met 4-0 van Go Ahead Eagles. Welke Ajacied maakte de vierde treffer?

[gravityform id="117" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >