Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij mascotte tijdens bekeravondje in Arena?

Bekeravondjes zijn tof! En er komt er weer eentje aan. Op woensdag 31 oktober speelt Ajax thuis tegen Go Ahead Eagles. We zoeken nog mascottes!

19 oktober 2018 - 09:56
mascottes-1200-3

Wil jij wel eens met een speler van Ajax of met Lucky het veld oplopen? Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prijs. De wedstrijd wordt op woensdagavond gespeeld en de aftrap is pas om 20.45 uur. Het wordt dus wel een latertje... 

Hoe dan ook, we hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. We hebben elf plekken voor leden die met een speler van Go Ahead Eagles het veld oplopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

In het formulier kun je aangeven of je liever met een Ajaxspeler of met een speler van Go Ahead het veld op wilt lopen. Maakt het je niks uit? Ook dat kun je invullen. Je maakt dan uiteraard iets meer kans op winst.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met donderdag 25 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: in welk seizoen won Ajax voor het laatst de KNVB-beker?

[gravityform id="134" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >