Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij ballenjongen-/meisje of vaandeldrager bij bekeravondje?

Bekeravondjes zijn tof en zeker als je heel dicht op de actie kunt zitten. Als lid van Ajax Jonge Schare maak je met onze prijsvraag kans op een plek als ballenjongen-/meisje of vaandeldrager.

19 oktober 2018 - 10:19
ballenjongens-1200-1

Ajax speelt op woensdagavond 31 oktober het bekerduel met Go Ahead Eagles. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 20.45 uur. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je dit bekerpotje op een wel heel bijzondere manier meemaken.

De wedstrijd wordt namelijk niet gespeeld zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Wat je moet doen? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Go Ahead Eagles. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met donderdag 25 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: In welk seizoen won Ajax de bekerfinale van AZ na strafschoppen?

[gravityform id="135" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >