Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win mascotteplek bij Ajax - Willem II!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan toffe prijsvragen. Precies zo'n prijsvraag staat nu voor jullie klaar!

15 oktober 2018 - 11:47
mascotte-1200

Ajax speelt zaterdagavond 3 november een thuiswedstrijd tegen Willem II. De wedstrijd tegen de ploeg uit Tilburg begint al om 18.30 uur. We zoeken opnieuw Ajax Kids Clubleden die het gaaf vinden om met een speler van Ajax of Lucky het veld op te lopen.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 21 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Met hoeveel won Ajax vorig seizoen van Willem II en wie maakte het eerste Ajaxdoelpunt?

[gravityform id="119" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >