Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Supertoffe Ajax Kids Tour bij RCZ in Zaandam

Ruim tweehonderd Ajaxsupportertjes genoten donderdag volop van de Ajax Kids Tour in Zaandam. Zelfs Ajaxspits Kaj Sierhuis kwam nog even kijken! Samen met Lucky natuurlijk.

26 oktober 2018 - 10:25
1200-12

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans bij je eigen club of in de Johan Cruijff Arena? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. 

Donderdag stuurde Lucky de spelersbus van Ajax richting de Zaandamse voetbalvereniging RCZ en daar werd het een gezellige boel. Wat een ontzettend leuke club! 

Maar liefst 200 kinderen hadden zich ingeschreven voor de Ajax Kids Tour in Zaandam. Op het bomvolle complex van RCZ werd het een heerlijke voetbaldag. Tijdens het middagprogramma kwam Ajaxspits Kaj Sierhuis zelfs langs, supergaaf! De speler van Ajax verzorgde de warming-up voor de kids en wilde natuurlijk met iedereen op de foto.

Tussen de buien door zagen we de kinderen mooie trucjes en leuke voetbalspelletjes doen. Natuurlijk was mascotte Lucky ook van de partij om een balletje mee te trappen, al wilden veel kids ook graag een high-five van de Ajaxlynx.

Ook gaaf: de echte spelersbus van Ajax stond op de parkeerplaats. De deelnemertjes konden dus een kijkje nemen in de bus die Ajax naar alle uitwedstrijden brengt. Grappig om eens te zien waar Frenkie, Donny, Hakim en trainer Erik altijd zitten! Natuurlijk werden er veel foto’s gemaakt.

Als lid van de Ajax Kids Club kun je gratis meedoen aan Ajax Kids Tours. Ben jij al lid?

De Brouwer was aanwezig in Zaandam en maakte speciaal voor jullie onderstaande foto’s. 

 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >