Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het sfeertje rondom klassieker samengevat in zes minuten!

Je hebt fijne video's en je hebt compilaties van het sfeertje rondom de klassieker! Dan weet je wat je te doen staat: kijken! Het valt niet altijd even gemakkelijk uit te leggen wat Ajax - Feyenoord losmaakt, maar als je deze video toont, weet je zeker dat ook een buitenstaander het begrijpt.

28 oktober 2018 - 22:24

Of deze editie van de klassieker over een paar jaar nog voorin ons geheugen zit, weten we niet. Wat doet het er ook toe, de Ajacieden wisten eens te meer te winnen van de aartsrivaal en dan is het al snel goed.

En laten we niet doen alsof er niets te beleven viel. Het was amper zes minuten spannend en toen was het slechts wachten op een doelpuntje om het helemaal zeker te weten. Zodra de handjes in de lucht mochten, wisten we dat Ajax ook deze klassieker winnend ging afsluiten.

Het leuke was dat er nog zeventig minuten te spelen waren, zodat we optimaal konden genieten van het vervolg van de wedstrijd. Zoiets gaat toch net iets gemakkelijker met een afterparty in het vooruitzicht. En tussendoor vielen er nog twee doelpunten om het feest compleet te maken.

Afijn, om terug te kijken wat er zoal gebeurde, raden we bovenstaande compilatie aan. De beelden zijn geschoten en aan elkaar geplakt door @pi_alfa, die patent heeft op zulke fijne sfeervideo's. Check dus ook zijn kanaal op YouTube.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >