Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke Ajax Kids Tour in Leusden!

Lucky had zijn voetbalschoenen aangetrokken en dat gold ook voor 240 kids. Het werd een heerlijke dag tijdens de Ajax Kids Tour in Leusden!

22 oktober 2018 - 15:22
1200-11

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans bij je eigen club of in de Johan Cruijff Arena? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. 

Maar liefst 240 kinderen hadden zich opgegegeven voor de Ajax Kids Tour in Leusden. Op het bomvolle complex van Roda '46 werd het een heerlijke voetbaldag. De zon scheen volop en we zagen de kinderen mooie trucjes doen. Natuurlijk was mascotte Lucky ook van de partij om een balletje mee te trappen, al wilden veel kids ook graag een knuffel van de Ajaxlynx!

Ook gaaf: de echte spelersbus van Ajax stond op de parkeerplaats. De deelnemertjes konden dus een kijkje nemen in de bus die Ajax naar alle uitwedstrijden brengt. Grappig om eens te zien waar Kasper, Hakim, Klaas Jan en Noussair altijd zitten! Natuurlijk werden er veel foto's gemaakt.

Als lid van de Ajax Kids Club kun je gratis meedoen aan Ajax Kids Tours. Ben jij al lid?

De Brouwer was aanwezig in Leusden en maakte speciaal voor jullie onderstaande foto's. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >