Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De dag waarop Ajax veel en veel te goed was voor AZ

Je hebt wel eens van die dagen waarop het gemakkelijker gaat dan gedacht. Daar draaide het op uit wat Ajax - AZ betreft. Het werd 5-0! En natuurlijk zijn er in het verleden ook wel eens hoge uitslagen neergezet, maar we zagen deze niet aankomen. Zegt dat iets over Ajax of AZ?

08 oktober 2018 - 00:05
verslagazcar

Het zegt op z'n minst iets over de ploeg van Erik Ten Hag, die negentien punten in de eredivisie bij elkaar voetbalde en bovenaan staat in groep E van de Champions League. We hebben om minder de polonaise ingezet, maar het probleem is dat PSV op eigen bodem nog helemaal foutloos is...

Daardoor kon Ajax zich helemaal niets meer veroorloven en wordt het sowieso een flinke klus om de koploper nog te achterhalen. Misschien dat we daarom wel met een beetje gemengde gevoelens kampten in aanloop naar AZ-thuis. Gelukkig bleek dat nergens voor nodig!

Ajax vond al na drie minuten het juiste spoor en de spelers ontpopten zich tot applausmachines. Het duurde eventjes voordat de wedstrijd ook daadwerkelijk beslist was, maar toen konden we rustig achterover leunen en toekijken hoe Ajax het publiek vermaakte. Enige minpuntje was dat we vervroegd afscheid moesten nemen van de geblesseerde Hakim Ziyech...

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je je stem uitbrengen op de Ajacied van de Wedstrijd. De eer in het stadion ging naar Daley Blind, maar misschien denk jij er wel anders over. Dat kun je ons hier laten weten!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >