Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Caspers laatste vlog is zijn persoonlijke top 5

Aan al het goede komt een einde, dus ook aan de vlogreeks van Casper Ohm. Speciaal voor Ajax Jonge Schare kijkt hij aan de hand van zijn persoonlijke top 5 terug op zijn vlogtijd bij Supportersvereniging Ajax.

10 oktober 2018 - 10:09

Casper begon twee jaar terug met vloggen voor de Ajax Kids Club. Dat leverde flink wat leuke filmpjes op. Deze kun je allemaal terugzien op ons YouTube-kanaal in de 'vlog-afspeellijst'. Toen Casper de Kids Club was ontgroeid, ging hij door met video's maken voor Ajax Jonge Schare.

Het grappige is hoe je Casper in de video's steeds ouder ziet worden. Van klein menneke met hoog stemmetje, tot volwaardige tiener met de baard in zijn keel. Geinig om te zien!

Casper maakte veel mee in zijn jaren als vlogger voor SV Ajax. Zo ging hij undercover in het Philips Stadion, sprak hij uitgebreid met Justin Kluivert en was hij erbij als Ajax van Feyenoord won. Vaak mocht hij een kijkje achter de schermen nemen bij evenementen van de Ajax Kids Club, terwijl hij zijn vlogcamera liet draaien. 

Casper heeft speciaal voor jullie zijn persoonlijke top 5 nog maar eens samengevat in bovenstaande video. Casper, bedankt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >