Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Toffe aftermovie: ballenjongens en -meisjesdag 2018

Zo’n honderd leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) streden zaterdag weer voor een plekje langs het veld als ballenjongen of -meisje. Het werd een mooie strijd vol plezier. Check snel de toffe aftermovie!

10 oktober 2018 - 11:05

Het was alweer de tweede editie van dit evenement voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Jongens en meiden gingen er weer vol voor om een plekje te verdienen langs het veld in de Johan Cruijff Arena. Dat leverde de toffe video op die je hierboven kunt bekijken! Heb je sowieso ons YouTube-kanaal al eens bekeken?

Op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, was weer een parcours uitgezet van verschillende spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens en -meisjes in teams waren onderverdeeld. Zo had je Team Ziyech, maar bijvoorbeeld ook Team De Ligt, Team Onana en Team Neres.

Er waren tien plekken te verdelen voor de thuisduels met onder andere AZ, Feyenoord, PSV, Benfica en Bayern München. Iedereen deed enorm zijn of haar best om een plekje te verdienen, waarbij de deelnemers vooral werden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Een van de winnaartjes was Floortje. Haar volgden we als ballenmeisje bij Ajax - AZ (5-0). Ook daar komt snel een toffe video van online!

Wil je ook meedoen aan evenementen van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar)? Lees snel alle voordelen en sluit je aan! Lid worden kan via deze pagina.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >